11.5.11

Change Plymouth in Ubuntu Using Plymouth Manager

Masa aku nak buat tutorial change plymouth sebelum ni,aku ada jumpa benda ni. Nampak lagi senang dan best. Malas cerita panjang, download kat sini.
5 najashark.net: Change Plymouth in Ubuntu Using Plymouth Manager Masa aku nak buat tutorial change plymouth sebelum ni,aku ada jumpa benda ni. Nampak lagi senang dan best. Malas cerita panjang, download k...

2 comments:

  1. yang ni pn bagosh gak ni.. tapi mcm mane nk install splash yg laen masok lam application tu.. ley x??

    ReplyDelete
  2. rasanya xboleh...tapi kalau nk guna imej sendiri sebagai plymouth rasanya boleh...

    ReplyDelete

Post Comment

< >